Om Datemig.dk

Datemig.dk finder perfekte match til en god date!

På de traditionelle datingportaler sidder singler i månedsvis og skriver lange breve til hinanden - for til sidst at mødes og konstatere, at den anden person ikke lige var, som man havde håbet på og drømt om. På Datemig.dk har vi fundet løsningen.

På Datemig.dk skal man ikke søge blandt tusindvis af profiler for at finde en god date.

- Her skabes de bedste kontakter ved anvendelse af ny teknologi.


På Datemig.dk handler det om værdier og holdninger

Mange singler har problemer med at formidle sig selv, og ender med at skrive en håbløs profil, som ingen gider svare på. På Datemig.dk er det helt anderledes. Her skal man forholde sig til en række udsagn, hvor de svar man giver, hjælper en søgemaskine med finde frem til den eller de personer, der matcher ens egen profil.

Når vores system finder profiler, der matcher dine ønsker, vil du automatisk få besked.

Teknik udviklet af kvinder

På Datemig.dk skal man definere sine holdninger til en række udsagn via et omfattende spørgeskema. F.eks.; Jeg vil helst bo i en storby, eller Jeg vil have flere børn. Under hvert udsagn er der en vandret slide, som man ved hjælp af sin mus skubber til det punkt, hvor man synes det matcher ens egen holdning. Denne måles i procenter, og derefter matcher søgemaskinen de profiler, som modsvarer ens egen.

Firmaet bag Datemig.dk

Datemig.dk blev starter i 2005 af Kira Linderoth og Marianne Hauge Jørgensen. I dag drives hjemmesiden af firmaet Datemig.dk ApS, som har til huse i Aalborg.

Datemig.dk ApS

Adelgade 12, 1
9000 Aalborg, Danmark
CVR: 33872801
support.datemig.dk

Datemig.dk Datemig.dk Datemig.dk Datemig.dk

Opret en GRATIS profil i dag!

Find kærligheden ved første klik, der venter over 40.000 singler kun på dig :)

Jeg er en:
Og søger en: