De perfekte profilbilleder

De perfekte profilbilleder
Du har udfyldt din profil og mangler nu kun at vælge profilbilleder, men det er ikke så nemt, som du tror. Et billede siger mere end tusind ord, og du vil selvfølgelig gerne være sikker på, at de ord kan danne det helt rigtige budskab til dine potentielle matches. Du finder her lidt råd fra os på DateMig til, hvordan du får folk til at fatte interesse for dine profilbilleder.
2-4 billeder er perfektVi ved godt, at du gerne vil vise dine potentielle matches, at du ser fantastisk ud i festoutfit, træningsudstyret, det afslappede hverdagstøj og det dér geniale Halloween kostume, men ca. tre billeder er den rigtige mængde for at skabe et godt førstehåndsindtryk. At uploade for mange billeder signalerer, at du kun interesserer dig for det ydre. Du kan altid vende tilbage til fotoalbummet senere!

Ingen “selfies”Seriøst, selfies er en forfærdelig idé, når det handler om profilbilleder til online dating. Og når vi nu er i gang; undgå venligst også “duck face” og “Schwarzenegger”-positurer. Det er altid bedre at have normale billeder af dig selv fremfor billeder, der giver indtryk af, at du tilbringer alt for meget tid foran spejlet.

"Hvis du tager billedet i din lejlighed, skal du nok også lige tjekke, hvad der er i baggrunden!"

Vælg gerne forskellige billeder; sørg for, at du både har et portræt billede og et billede i fuld figur. Billeder fra dine rejser, eller billeder som viser din personlighed og interesser, er selvfølgelig altid gode.

Hvis du gerne vil se nogle utroligt sjove og kiksede selfies, kan du tjekke denne Twitter konto.

Hvis du gerne vil lære mere om, hvad vores billeder rent faktisk fortæller om os, kan du se denne korte video fra programmet Science of Attraction, sendt på den engelske kanal Channel 4.

Flatterende billederDet lyder måske en smule selvmodsigende i forhold til vores tidligere råd, men vi vil bare gerne være sikre på, at dine billeder fremstiller dig på bedst mulig vis. Undgå billeder hvor du har store mængder af makeup på, med mærkelige vinkler, eller hvor du er utroligt fint klædt på.

"Billeder med mange mennesker kan medføre forvirring og kan gøre det svært for fremmede at regne ud, hvem der er dig."

Billedet bør være tydeligt men ikke alt for perfekt, så det ligner et pasbillede. Hvis du tager billedet i din lejlighed, skal du nok også lige tjekke, hvad der er i baggrunden!

Undlad at ændre på billederHvis det er muligt, bør du undgå at beskære billederne. Det er eksempelvis nemt at se, at et billede er blevet ændret, hvis du har forsøgt at beskære folk væk. Folk kan måske mistænke, at du har skåret en eks væk. Husk; ny start, nyt billede!

Det er okay med venner på billedetMen, alt med måde. Du kan sagtens uploade et billede, hvor du er sammen med en ven, men de størstedelen af billederne bør kun være af dig. Billeder med mange mennesker kan medføre forvirring og kan gøre det svært for fremmede at regne ud, hvem der er dig.

Brug aktuelle billederVær sikker på, at dine billeder viser dit nuværende udseende. Lad være med at uploade et fantastisk billede fra gymnasiet for fem år siden! Du ser dejlig ud, som du er nu, og dine potentielle matches bør set det. Ellers kan du også risikere, at dit match slet ikke kan genkende dig, når I endelige mødes ansigt til ansigt.

Før du færdiggør din profil, kan du checke denne virkelig sjove video, der handler, om hvad der bestemt ikke skal stå på din profil. Af og til kan det være lidt svært at håndtere, hvis du er alt for passioneret omkring dine hobbies eller interesser.


Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)