Familiekomsammen

Familiekomsammen
Familie sammenkomster kan være sjove – medmindre din familie kun vil tale om din status som single, eller hvis du har din nye kæreste med hjem for første gang. DateMig teamet har samlet et par tips, der kan hjælpe dig med at komme gennem de akavede spørgsmål, så du i stedet kan nyde feriedagene sammen med familien.
Single til familiesammenkomsterForældre er fantastiske. De elsker dig ubetinget og forventer intet til gengæld … men de kan simpelthen ikke lade være med at stille de dér irriterende spørgsmål. “Hvorfor har du ikke fundet en kæreste endnu?”, “Er du lidt for kræsen?” og, den mest irriterende bekendtgørelse nogensinde, “Du bliver jo ikke yngre”. Bare tanken om disse spørgsmål kan give dig lyst til at droppe familiesammenkomster, men bare rolig! Der er måder at undgå disse akavede samtaler.

Du kan være ærlig og sige, at du simpelthen ikke har fundet nogen, som du kan se dig selv sammen med på længere sigt. Du kan forklare, at du ikke er kræsen, og der er bestemt ikke noget galt med dig. Nogle gange tager det bare lidt tid, før den perfekte person kommer forbi.

Eller også kan du ganske simpelt lyve og sige, at der er nogen i dit liv, men det er et nyt forhold, og du har ikke lyst til at forhaste dig ved at introducere vedkommende til familien. Når helligdagene er forbi, og der kommer flere spørgsmål, kan du bare sige, at det ikke fungerede, men du er håbefuld omkring fremtiden.

"Nyd tiden sammen med din familie og lad være med at bekymre dig over små ting … de forsvinder. "

Hvis der er nogen i din familie, som har en tendens til at analyse (måske endda kritisere) dine valg, hvad enten det handler om uddannelse, karriere, privatlivet eller dit tøj, så tag en dyb indånding og forbliv rolig. Selvsikkerhed er nødvendigt i disse situationer. I de fleste tilfælde er dem, der kritiserer andres valg, blot utilfredse med deres egne. Du gør bedst i at ignorere disse kommentarer og holde fanen højt! Nyd tiden sammen med din familie og lad være med at bekymre dig over små ting … de forsvinder.

En sikker måde at undgå alle disse akavede samtaler er ved at planlægge din tur. Undgå at bruge al din tid i hjemmet sammen med tanter/onkler/kusiner. I stedet kan du tage ind til byen, gå en tur eller mødes med gamle venner. Der er uden tvivl en anden person, som gerne vil med ud og bruge et par timer væk fra alle de spørgsmål!

At møde familien I et forhold er det et stort skridt at møde hinandens familier, og at blive inviteret hjem til kæresten i ferien eller i helligdagene er et endnu større skridt. Selvom det kan være skræmmende at introducere din kæreste for familien, kan det være endnu mere stressende, hvis det er dig, der skal introduceres for dem. Du bør først og fremmest medbringe en lille gave – en gestus, der viser taknemmelighed for, at din kæreste familie vil have dig på besøg. Du kan selvfølgelig altid vælge en klassiker såsom vin, blomster eller dessert, men hvis du skal være der over flere dage, er en større gave en god idé.

Hvis din kæreste har flere ideer, er det bare med at vælge én og holde fast i det. Lad være med at vælge noget alt for stort, ekstravagant og dyrt. Det er trods alt tanken, der tæller.

De oftest stillede spørgsmål til familiefesterne er helt klart ”Hvornår skal I giftes?”, ”Vil I have børn?” eller ”Hvornår skal I have børn?” Uanset om I har datet tre måneder eller tre år, er disse ting private, og du behøver ikke at besvare dem. Men, hvis du alligevel gerne vil, bør du have snakket med din partner inden. Du har ikke lyst til at gøre det hele endnu mere akavet ved at komme med helt forskellige svar. Tag lidt forskelligt tøj med, både afslappet og mere formelt, hvis du skal være der flere dage. Du ved aldrig, hvad familien kan have planlagt, så det er bedre at være forberedt og have flere muligheder.

Hvis du gerne vil gøre et godt indtryk, kan du tilbyde at hjælpe med diverse pligter i hjemmet, om det så er indkøb, madlavning eller at vaske op. Vær opmærksom på, hvad der bliver sagt. Det kan sagtens være, at din partners familie har en særlig måde at gøre visse ting på, hvor de ikke ønsker at indblande fremmede. Find en aktivitet, som I har en fælles interesse i, og foreslå den i stedet. Du bør også forsøge at starte samtaler med de forskellige familiemedlemmer. Det er altid bedre at forsøge at være social, selv hvis du fejler, end at sidde i hjørnet og være stille.

Vær dig selv og undlad at blive påvirket af andres spørgsmål. Nyd ferien, spis noget lækker mad, smag på et par drinks og forbliv positiv.
Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)