Efter i er gået fra hinanden

Efter i er gået fra hinanden
Nogle gange er slutningen på et forhold velkommen og andre gange ikke så meget. Ligegyldigt du lige har knust et hjerte, eller om nogen har knust dit, er DateMig teamet klar med hjælpefulde råd.

En undersøgelse offentliggjort i “Journal of Neurophysiology” viser, at et traumet ved et brud kan være temmelig alvorligt, da afvisning påvirker de primitive områder i hjernen, der forbindes med motivation, belønninger og afhængighed. Undersøgelsen forklarer den smerte, der hører med til afslutningen på et forhold samt de ekstreme opførslen, der kan opstå som følge heraf.

Nedenfor er blot nogle få måder, du kan hele og få det bedre på efter afslutningen på et forhold. Der er samtidig råd til, hvad du bestemt ikke bør gøre straks efter bruddet.
Det tager tidDu skal holde op med at tro, at alting bliver bedre med det samme. Giv dig selv lidt tid til at sørge over tabet af et venskab og et partnerskab. Det er bedre at sørge nu end at forsøge at slippe af med disse uundgåelige følelser.

Undgå et nyt seriøst forhold straks efter bruddetDer er en forskel mellem at nyde din nye status som single (sørg for, at du er sikker og beskyttet!) og at få følelser for en anden og starte et nyt forhold straks efter. Du tror måske, at du har god kemi med nogen, men timingen er helt forkert, så du må være lidt forsigtig, hvis forholdet skal have den mindste chance.

Kom af med alle ting, der minder dig om forholdetLigegyldigt om det er billeder, kort og breve eller gaver. Hvis du ikke har lyst til smide dem ud, kan du starte med at give dem til en ven, der kan opbevare dem for dig. Der er ikke nogen grund til at ødelægge alt, for du kan måske på et senere tidspunkt komme til at ønske, at du havde gemt bare et par få minder. Hold hovedet koldt!

Undgå at poste alle tanker og følelser på FacebookTeknologi er fantastisk; den gør det muligt at dele gode oplevelser med venner og holde kontakten. Det er dog ikke alle, som har brug for at kende til alle dine tanker, når du har slået op med nogen. Nogle ting bør ikke nævnes højt eller måske kun siges til en betroet ven. Det kan være utroligt akavet for både dig og dine venner, hvis du konstant skriver personlige ting om din eks online.

"Forbliv positiv og tænk på din fremtid. Nyd livet og lad være med at bekymre dig om fortiden. "

Brug dine venner men uden at overvælde demDet er altid skønt med venner, der hjælper dig gennem dårlige tider. Det bør dog ikke kun handle om dig. Husk at lytte til dine venner i stedet for at bruge al din tid på at græde eller sige onde ting om din eks. Det kan være, at dine venner også har det hårdt i øjeblikket, eller at de måske har nogle gode nyheder, som de gerne vil dele med dig, men de er bekymrede for, hvordan du vil reagere.

Få dig en hobbyDette er en fantastisk måde at tænke på noget andet end din eks. Der er uendelige muligheder – alt fra at male, madlavningskurser, musik eller danselektioner eller starte i et fitness center. Det handler bare om at tage det første skridt, komme ud af dit værelse og distrahere dig selv med en sjov aktivitet.

Undlad dramatiske, livsændrende beslutningerNår et forhold er blevet afsluttet, er folk ofte på udkig efter noget, der kan hjælpe dem videre ud af de mørke stunder. Dette er ikke tiden til dramatiske forandringer såsom en ny frisure (damer, I ved bedre end at tage til frisøren lige med det samme), stoppe på studiet eller jobbet eller flytte.

En kort rejseI tråd med overstående råd anbefaler vi en dejlig, afslappende weekendtur. Det er nok til, at du kan komme lidt væk fra hverdagsmiljøet, men det er på ingen måde en drastisk beslutning. Du kan eventuelt invitere en ven til at tage med, da det altid er rart med støtte i tider som disse. Det er bedst, hvis turen ikke er meget længere end en weekend, idet du stadig vil være lidt udmattet og følsom. Vent indtil du har det bedre, og du vil kunne nyde en længere rejse endnu mere.

Forbliv positiv og tænk på din fremtid. Nyd livet og lad være med at bekymre dig om fortiden.
Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)