Ideer til første date

Ideer til første date
Okay, scenariet ser sådan ud: du er ved at gøre dig klar til din første date med dit online match. Hvad enten du har en svag anelse om, hvad I skal lave på daten, eller du er ved at gå i panik over manglende ideer, så er DateMig teamet klar til at hjælpe dig.
En god første date giver mulighed for at snakke med dit match men uden at der skabes pres for konstant og uafbrudt samtale. Selvom du selvfølgelig kan tage det traditionelle valg med middag og en film, er vores forslag en smule anderledes og kan give inspiration til dates, som både giver plads til samtale og til at blive distraheret.

Tjek dem ud!

BowlingDet er en klassiker og bestemt ikke uden grund.

Uanset om du er en mester til bowling eller aldrig har prøvet det før, er det fantastisk af flere årsager. Miljøet medfører på ingen måde stress, så både du og din date kan slappe af og være komfortable, hvilket er yderst vigtigt på den første date.

Tag bowlingskoene på og mor dig!

BrunchSom et alternativ til middag kan det være, at brunch er helt perfekt for dig!

En brunchdate er meget mere afslappet end en middagsdate, som kan virke lidt stressende for nogle. Ved at spise brunch får du stadig alle fordelene ved en middagsdate men på en sjovere og mere afslappet måde.

Desuden kan en brunch vare lige så lang (eller kort) tid, som du ønsker, hvilket giver dig muligheden for at bruge resten af dagen på andre aktiviteter.

Se et live showOm det så er dit favoritband, et nyt lovende orkester, et teaterstykke eller måske endda et stand-up show, er et live show endnu en af vores favoritter, når det drejer sig om den første date.

Du bør dog være sikker på, at du ved lidt om din dates smag. Hvis din date ikke bryder sig om techno musik, er det klogt at vælge et andet arrangement.

Husk at du bør planlægge aktiviteten, så I har mulighed for at snakke lidt men samtidig nyde showet.

Akvarium/zooVi ved godt, at det umiddelbart lyder som noget, som børn ville lave, men akvarier/zoos er perfekte steder til en første date. Der er mulighed for at snakke sammen, men samtidig kan dyrelivet udgøre en god distraktion, hvis der skulle opstå et akavet øjeblik.

"En picnic er både for romantikere eller for udendørsaktivister, som nyder naturen. "

PicnicNår man husker at tage højde for vejret, kan en picnic være en fantastisk idé. Du skal blot vælge et rart sted, få fat i lidt mad og derefter nyde din date.

En picnic er både for romantikere eller for udendørsaktivister, som nyder naturen.

MadlavningskursusDenne idé er blevet ekstrem populær over de senere år. Der er mulighed for samtaler og derved lære hinanden at kende, mens man samtidig kan lade sig distrahere af sin opgave.

Når I er færdige, kan I endda spise et lækkert måltid sammen! Du skal bare være sikker på, at du kender lidt til din dates præferencer inden for mad.

Køre gokarts For alle eventyrerne, der er unge af sind, er gokart den perfekte mulighed. Prøv bare at tænke på noget sjovere end at køre rundt i en lille bil!
Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)