Online dating video guides

Online dating video guides
DateMig teamet har tidligere skrevet omkring profilbeskrivelser, vigtige dos og don'ts når du skriver den første besked og meget andet. I denne artikel har vi samlet en liste over video guides, som vi tror kan være behjælpelig til alle jer singler, der er på udkig efter venskab og kærlighed. De siger, at “et billede siger mere end tusinde ord” … Lad os håbe, at disse videoer gør det endnu bedre!
Science of Attraction Science of Attraction er en interessant serie af videoer, der forsøger at forklare tiltrækning ved hjælp af videnskab. Videoerne forsøger at dykke ned i, hvordan tiltrækning kommer til udtryk ved lyde og lugte, samt hvordan tiltrækning hjælpes på vej af profilbilleder. Serien præsenteres af den britiske illusionist Derren Brown. Du kan se videoerne på YouTube her eller på seriens hjemmeside her.

Sådan vinder du ved online datingHanna Fry forklarer, hvordan du kan vinde i det store online dating spil ved hjælp af matematik. Hun taler også om forskellige typiske misforståelser, såsom at det er de mest attraktive, der får mest online opmærksomhed.

Tjek hendes video ud her.

Sådan finder du din drømmemand: en guide til online dating Sally Lyndley er kvinden bag videoen og giver råd til, hvordan du skaber den helt rigtige online dating profil for at tiltrække din drømmemand. Sally og hendes søster har begge fundet kærligheden ved hjælp af online dating, så de kan tilbyde deres egne erfaringer og “insider” viden. Du kan nyde deres video ved at trykke på nedenstående link:

Sally Lindley's online dating guide

Sådan forbedrer du din dating profil – for mænd og kvinderVi kan også anbefale disse to guides, en for mænd og en for kvinder, der handler om, hvordan du forbedrer din online profil. De er lavet af Sarah, som er Plentyoffish’s dating coach.

Du kan se videoerne ved at klikke på de nedenstående links:

For mænd
For kvinder

Sådan hackede jeg online dating Slutteligt har Amy Webb en fantastisk historie til jer, der har opgivet online dating eller dating i det hele taget. Hendes video til TED Talks er morsom, ærlig og den viser, at en lykkelig slutning er mulig. Vi kan kun anbefale, at du ser hendes ”Sådan hackede jeg online dating”-video. Følg dette link.
Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)