Forbliv sikker online

Forbliv sikker online
Dating er - og bør være - sjovt. Men du bør altid tage forholdsregler for at beskytte dig selv. Vi tænker ikke kun på voksne, der udnytter mindreårige. Det kan også være gifte personer, der lader som om, at de er single, folk på udkig efter et hurtigt knald og ikke et langvarigt forhold, samt svindlere der forsøger at udnytte online forhold til økonomisk gevinst. Vi på DateMig vil råde dig til at følge de nedenstående råd for at sikre et glad og sikkert miljø, hvor du kan skabe venskaber og forhold.
Afslør personlige informationer med tidenVi forstår det godt. Når du møder en ny person, især en som du gerne vil have et personligt forhold med, vil du gerne vide alt om dem. Du vil også gerne, at de ved alt om dig fx sjove vaner eller dine favorit TV shows. Eller, du vil måske endda gerne snakke om den dér irriterende kollega. Alligevel vil vi råde dig til at holde igen, så du undgår at give alt for mange detaljer alt for hurtigt. Din profil bør være nok til at starte med.

"Vent indtil I føler jer trygge, har nok gensidige informationer og begge ønsker at møde hinanden. "

Når du først har lært dit match at kende, kan I selvfølgelig snakke om det, som I har lyst til, men vi vil råde dig til at undgå visse emner. Eksempelvis bør alle personlige informationer (din adresse, telefonnummer, arbejdsplads/universitet) forblive private og skal først deles, når du kender dit match virkelig godt, og I har startet et forhold. Undlad at kommunikere med nogen, der presser på for personlige informationer.

Lær at kende personen, før du møder vedkommendeSelvom du måske føler, at du har fundet en god ven på DateMig.dk, eller måske din kommende kæreste, bør du først møde personen, når du er klar. Du er på ingen måde forpligtet til at møde nogen, ligegyldigt hvor intime I er online. Vent indtil I føler jer trygge, har nok gensidige informationer og begge ønsker at møde hinanden.

Fortæl det til en ven eller et familiemedlemNår du skal møde dit online match, er det altid bedst at fortælle nogen om den kommende date. Du kan fortælle en ven eller et familiemedlem, hvem du skal møde, hvor I skal hen, og hvornår du kommer hjem igen.

Tag en ven medDet kan dulme lidt på nerverne, hvis du har en ven med, når du endelig skal møde dit online match. Det er også rart at have en ven i nærheden, hvis du skal til en større komsammen, hvor du ikke kender nogen. På denne måde kan I holde lidt øje med hinanden, og, hvis daten ikke går godt, kan din ven holde dig ved selskab.

Hvis du skal mødes med dit online match et mere intimt sted på tomandshånd, kan du stadig bede din ven/dine venner om at komme med men sidde ved et andet bord. Du kan derved slappe af, snakke og fokusere på din date, mens dine venner er stadig tæt ved.

Aftal at mødes et offentligt og sikkert stedEt dejligt, romantisk hjemmelavet måltid lyder super men gem det til senere. Jeres første møde ansigt til ansigt bør være mere uformelt, afslappet og et offentligt sted. At mødes til en kop kaffe eller et let måltid er perfekt. En tur i biografen er sjovt, men det er bedre at vælge et sted, hvor I kan snakke og lære hinanden at kende.
 
Drik med mådeHvis I vælger at tage på bar, bør du være opmærksom på, hvor meget du drikker, da det kan svække din dømmekraft. Efterlad aldrig din drink eller mad uden opsyn.

Eftersom du først er ved at lære din date at kende, er det bedre ikke at indtage alkohol eller kun gøre det i små mængder. Det kan være, at din date ikke har det godt med alkohol på den første date, og du bør respektere vedkommendes beslutning og tilbyde at drikke alkoholfri drikkevarer.

"Kærlighed og forhold er vidunderlige, men vær forsigtig og lad ikke forelskelse svække din dømmekraft. "

Der er masser af muligheder at vælge; te, juice, frappuccinos, cappuccinos, moccas, lattes … hvad dit hjerte end begærer! Så længe I begge er afslappede, glade og føler jer trygge, vil daten gå godt!

Vær forsigtig og opmærksomUdvis ansvarlighed, når du møder nye mennesker. Vær opmærksom på, hvad dit match skriver/fortæller dig. Hvis du tror, at vedkommende er uærlig, er det bedst at stoppe al kontakt. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og sikker. Hvis dit match undgår direkte spørgsmål omkring alder og ægteskabelige status, har du enhver ret til at stoppe al kommunikation.

Kærlighed og forhold er vidunderlige, men vær forsigtig og lad ikke forelskelse svække din dømmekraft.

Lad være med at blive intime med nogen for hurtigt. Hvis I begge beslutter, ansigt til ansigt, at I vil den vej, skal du huske beskyttelse.
Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)