Sådan går du fra dating til forhold

Sådan går du fra dating til forhold
For nogle mennesker betyder “dating” og “forhold” præcis det samme. For andre er dating mere afslappet og kan måske endda involvere, at man ser andre, mens et forhold indikerer en vis seriøsitet og fuldstændig eksklusivitet. Det kan være svært at tage det til næste niveau, men det, som de fleste har sværest ved, er samtalen omkring at tage det store skridt.
For nogle kan hele situationen virke krystalklar, selvom den anden part i forholdet er lidt forvirret og usikker. Folk har forskellige meninger til, hvad der klart er tegn på et forhold: at have sex, at møde forældrene, at møde hinandens venner osv. Det afhænger fuldstændigt på personen, og hvad de anser som et afgørende skridt.

"Uanset hvor du og din partner befinder jer, kan det være rart med en åben samtale, hvor I diskuterer tingene."

Uanset hvor du og din partner befinder jer, kan det være rart med en åben samtale, hvor I diskuterer tingene. Bare fordi I er i et forhold, betyder det ikke, at I skal flytte ind sammen, forlove jer eller have børn. For de fleste er det en temmelig simpel samtale, der bekræfter, at I holder af hinanden, og at I ikke ser andre.

Der er forskellige måde at tackle snakken på. I nogle tilfælde, de heldige sager, er samtalen ganske spontan. Det kan være, at du gør opmærksom på seriøsiteten ved et nyt skridt, som eksempelvis mødet med forældrene, og din partner er enig i, at det er et stort skridt i et f-o-r-h-o-l-d-, Bingo, så er den samtale klaret!

"Hør, er du seriøs omkring det her, eller spilder vi bare tiden?"

Hvis du ikke er så heldig, kan du være nødt til aktivt at starte den samtale, der gør det klart, om I er på samme side. Der skal nødvendigvis være en anledning til at starte den frygtede samtale. Du kan ikke bare gribe fat i din partner og sige “Hør, er du seriøs omkring det her, eller spilder vi bare tiden?” Der er flere årsager til, at det ikke er en god idé. En af dem er, at det lyder som et ultimatum, og at du måske vil slå op, hvis ikke din partner frier eller laver en stor gestus. Det lægger også et stort pres på din partner, hvis vedkommende pludseligt skal besvare et uventet spørgsmål omkring jeres status som par.

Nogle mennesker kan godt lide at tage sig god tid, når det handler om at beslutte, hvorvidt de er i et forhold – ikke fordi at de er bange eller mangler lysten til at definere forholdet. Det er ganske simpelt sådan, som de er. Du er nødt at respektere det, være tålmodighed og vise din partner, at du nyder jeres tid sammen. Gav ham/hende tid til at gennemskue situationen … men heller ikke for meget tid. Du har ikke lyst til at være sammen gennem flere år uden rigtigt at vide, om I stadig dater eller er i et forhold.
Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)