Hold en fest med et sjovt twist

Hold en fest med et sjovt twist
Det er tid til fest! Nogle gange vil du bare gerne bruge tiden sammen med dine venner og have det sjovt. DateMig-teamet er klar på at hjælpe med et par ideer til interessante og hyggelige fester med et sjovt twist.
En fest med et tema er altid bedre end en normal komsammen. Dine gamle venner vil selvfølgelig nyde et sjovt twist til jeres sædvanlige arrangementer, men det er også en god idé at introducere noget nyt, hvis du inviterer nye bekendte, som du måske ikke kender så godt endnu.

Her er bare et par få af de bedste forslag.

Globetrotter-festerForskellige lande, mad og skikke kan være til stor inspiration for en fest. Når du har valgt et land, kan du undersøge de lokale madvaner, drikkevarer og musikken. Derefter kan du inkorporere det i din fest, når der skal vælges mad og underholdning.

Husk nogle sjove (og passende) dekorationer, der kan hjælpe med at skabe det perfekte festhumør. Du kan finde massevis af ideer til fantastiske dekorationer online (tjek eventuelt Pinterest for inspiration).

Vores to favoritvalg for en globetrotter-fest er:

Mexikansk fiestaDrikkevarer - margaritas, tequila.
Mad – forskellige dips, chips, salsa, tacos, enchiladas, mexikanske bønner.

Du kan også bruge en traditionel piñata som underholdning!

"Du kan også vælge hippie outfits og lade musikken fra 1960'erne tage dig tilbage til Woodstock-eraen og fri kærlighed."

Orientalske festerDer er utroligt mange fantastiske og velsmagende retter, som er nemme at lave til denne form for fester, uanset om det er små eller store begivenheder. Sushi er selvfølgelig det traditionelle valg for et japansk fest, og selve madlavningsprocessen kan endda være en sjov aktivitet for dine gæster.

Husk at give dine gæster flere muligheder i henhold til valg af mad, så der er forskellige slags kød eller fisk eller vegetariske muligheder.

Årti-inspirede festerDu kan aldrig gå helt galt i byen med disse fester, specielt hvis du og dine gæster kan lide at klæde jer ud. Du bør vælge et årti, som interesserer dig og lade det være en inspiration, når du skal planlægge festen.

1920'erne med fine Flapper kjoler til pigerne og mænd i jakkesæt og fedoraer er altid sjovt. Du kan også vælge hippie outfits og lade musikken fra 1960'erne tage dig tilbage til Woodstock-eraen og fri kærlighed. Eller, hvis du nød 1980'erne, må du endelig ikke glemme det skøre hår og neon-farvet tøj!

Kostumer er en nødvendighed, når det gælder disse fester, men du bør holde dig til simple valg. Umiddelbart kan en fest inspireret af Marie Antoinette og det 18. århundrede lyde som en god idé, men det er måske ikke et praktisk valg for gæster i henhold til kostumer. Dine gæster bør føle sig fri og afslappede og ikke bekymre sig for meget om deres kostumer.

Når du vælger et tema, skal du huske at tænke på, hvor stort dit hjem er, og hvor mange mennesker du vil invitere!

Fester inspireret af film og TV udsendelserDu kan vælge hvilken som helst film eller TV show og skabe en fest omkring det tema. Om du så vælger klassikeren Breakfast at Tiffany's med dertilhørende tøsefest, Game of Thrones eller måske endda Breaking Bad, kan du være sikker på, at det bliver en succes, hvis du bare er entusiastisk omkring projektet!

Det vil være en god idé at tænke på nogle spil som underholdning, der passer til temaet.

Helligdage eller andre særlige datoerEnhver officiel eller uofficiel helligdag eller anden ekstraordinær begivenhed er en god undskyld for at feste. Med De Olympiske Lege, Super Bowl, Oscar-ceremonien, Valentinsdag, Halloween, St. Patrick's dag osv. kommer du næppe til at mangle anledninger eller valgmuligheder!
Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)