Sådan nyder du at være single

Sådan nyder du at være single
Det kan måske virke som en dårlig ting at være single, men det behøver bestemt ikke at være tilfældet. I stedet for at være ked af det og bare vente på den dér specielle person, der skal dukke op og gøre alt bedre, kan du selv gøre en indsats for at forbedre hverdagen.
At være single kan være fantastisk, specielt hvis du ved, hvad du vil bruge din fritid på. DateMig har samlet et par tips, der kan inspirere alle jer singler!

Hav det sjov med vennerneDet hænder af og til, at folk i forhold fokuserer for meget på deres partner og simpelthen glemmer at hænge ud med vennerne. Det er netop derfor, at du nu har den perfekte mulighed for at bruge kvalitetstid med dine venner.

En tur i byen med lækre drinks og timelange samtaler, shopping, sportsaktiviteter eller små fester med dine single venner er alle gode ideer.

Få dig en hobbyOm det så er en gammel eller ny hobby, er det den perfekte måde at forkæle dig selv. Genopdag dine gamle interesser!

Kom i formVi har vist alle en tendens til at sige, at vi begynder den nye sunde livsstil næste uge, og før du ved af det, er der gået seks måneder, og du har stadig ikke fået brugt medlemskabet til det lokale motionscenter.

Træning er måske ikke altid det mest behagelige – af og til kan det måske endda være ulideligt – men det er det perfekte middel mod stress … måske endda bedre end sex!

Så snup en tur i fitnesscentret eller i parken for en god træningssession. Udover den skønne fornemmelse af overskud og velvære kan du måske endda forbedre din kondition eller fysik.

"Tag et sted hen, som du altid har drømt om at besøge, og lav nogle minder!"

Tag på en kort turUdnyt det faktum, at du ikke behøver at koordinere dine planer med andre og rejs ud i verden. Om det så er en forlænget weekend eller en hel uge, er det tid til nye opdagelse og oplevelser!

Der er utroligt mange fantastiske byer, som du kan besøge – selv med et lille budget: Göteborg, Amsterdam, Oslo, København, Bruxelles, Dublin, Helsinki, Stockholm og Edinburgh for bare at nævne et par få.

Tag et sted hen, som du altid har drømt om at besøge, og lav nogle minder!

Nyd et TV maraton Udover træning og rejser kan det være rart med lidt kvalitetstid med TV'et. Der er så mange gode udsendelser og film, som du kan se. Du vil overhovedet ikke fortryde det, hvis du forkæler dig selv med uafbrudt TV-kiggeri. At se TV i flere timer er utroligt populært i tiden.

Du kan vælge mellem nye eller gamle udsendelser, udenlandske eller danske programmer og more dig! Hvis du også er sikker på, at du har det rigtige mad og drikkevarer, er du helt klar!

Forkæl dig selv Du sparer mange penge, når du ikke skal købe gaver til en partner, så hvorfor ikke bruge nogle af dem på dig selv? Forkæl dig selv, du fortjener det. Hvad enten det er noget, som du altid har ønsket dig men aldrig har haft mulighed for at købe, eller om det er et nyt produkt, som alle taler om, kan du købe og nyde det.

Hvem ved, måske vil du ikke forblive single særlig lang tid, og der kan snart blive en anden at købe gaver til!
Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)