Fangende og interessant første besked

Fangende og interessant første besked
Når du har skrevet en profilbeskrivelse og udfyldt alle informationer, er du stadig kun halvt færdig! Hvis du vil have succes, må du være aktiv og offensiv. Lad være med at vente på, at dit match kontakter dig – vis dig i stedet som værende modig og tag det første skridt. Det er dog ikke så nemt, som det lyder. Du er nødt til at sikre dig, at din besked bliver læst, og at modtageren bliver så interesseret, at vedkommende simpelthen er nødt til at svare. Her på DateMig kan vi tilbyde nogle praktiske tips, når den drejer sig om den vigtige første besked.
Emnefeltet skal være spændende Vær opmærksom på emnelinjen, eftersom dette bliver den første ting, som dit match kommer til at se. Vi har alle prøvet de traditionelle linjer såsom ”Hej” eller ”Hvad så?” eller ”Hvordan går det?” så prøv at undgå disse.

En kort men sød første beskedUndlad at skrive en generel og kedelig besked, som kan sendes til enhver kvinde/mand, som du er interesseret i. I stedet kan du bruge tid på at læse profilbeskrivelsen igennem og sende en personlig og betænksom besked. Noget der viser, at du er interesseret i vedkommende som person og ikke bare profilbilledet. De første indledende beskeder bør være korte og søde. Du behøver ikke at citere hele profilen, men vis at du har læst den og finder den interessant.

Brugen af smileys/akronymer ”Alt med måde”-reglen gælder her. Det er ikke alle, der har det godt med typisk SMS slang eller akronymer, hvorfor det skal benyttes med måde. Og eftersom du ikke er ved aftale med din bedste ven, hvor I skal mødes for kaffe, er det nødvendigt med fyldestgørende sætninger, der udtrykker dine følelser. Vi skal ikke til at tyde eller løse hemmelig kodesnak!

Slut af med et spørgsmålDet lyder måske en smule uortodoks, men det hjælper med at få dit match involveret i samtalen, hvis du slutter af med et spørgsmål. Spørgsmålet kan være hvad som helst. Det kan være noget, som du har lagt mærke til på profilen, en fælles interesse, et favorit rejsemål eller ganske simpelt om de foretrækker Forbrydelsen eller Borgen. Forsøg at være kreativ og morsom men ingen grove jokes, tak.

"Ingen beskeder med seksuelle undertoner. Du kan komplimentere en person på andre måder."

Stavekontrol er obligatorisk Før du sender en besked, skal den lige tjekkes igennem for stavefejl eller grammatiske fejl. En besked fyldt med fejl kan give det indtryk, at du ikke orkede at gøre en indsats.

Her er nogle eksempler på besked, som du bestemt ikke skal sende:

”Hej! Du er virkelig lækker” - Nej, ingen beskeder med seksuelle undertoner. Du kan komplimentere en person på andre måder.

”Du har fantastiske bryster.” - Seriøst? Nej, nej, og, igen, nej. Det er altid rart at få komplimenter, men denne her viser, at du kun er interesseret i én ting.

”Hej! Jeg har mistet min seng, kan jeg låne din?” - Nogle gange kan en dårlig joke få dig til at grine, hvis det er en ven, som fortæller den men undlad at starte en samtale med en. Du kan gemme den, indtil du har lært vedkommende at kende lidt bedre.

”Jeg kan godt lide din profil. Her er mit nummer … ring til mig.” - Når du udleverer dit telefonnummer uden en tidligere besked, virker det som om, at du bare er ude efter deres nummer. Vent til at du har lært personen at kende, før du spørger om nummer, adresse eller e-mail.

Nu hvor du ved, hvad du skal skrive, og hvad du bør undgå, er det bare med at samle mod til sig og finde dit match. DateMig teamet ønsker dig held og lykke!
Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)