De perfekte aktiviteter til din fest

De perfekte aktiviteter til din fest
Ligegyldigt om du holder en fest for singler eller par, har du brug for fire ting for, at festen bliver en succes: mennesker, mad, drinks og lege. Vi vil lade dig om at bestemme de første tre, men hvis du har brug for inspiration til legene, skal du ikke søge længere – DateMig har styr på det!
KaraokeAlle elsker karaoke. Det handler ikke om den perfekte stemme men om at have det sjovt og synge selvsikkert, selvom du måske ikke lige kan ramme alle de høje toner.

Reglerne for karaoke er simple:

Vælg en sjov sang – alle kender og elsker “My Heart Will Go On”, men der er bedre og mere passende tidspunkter at mindes Titanic end på en karaoke aften! Vælg en munter sang, som andre kender og kan synge med på.

Kend teksten til sangen.

Et par drinks, før du træder op på scene, kan anbefales – lidt alkohol kan indgyde mod men undgå at overdrive.

Undgå at stirre på skærmen hele tiden – du behøver ikke at kende hvert eneste ord. Du kan i stedet opfordre dine venner til at hjælpe dig med de passager, som du ikke kender.

Hav det sjovt – karaoke er en sjov aktivitet, ligegyldigt om du er sammen med gamle eller nye venner, så lad være med at bekymre dig om at vælge den perfekte sang. Nyd det i stedet.

Gæt og grimasser eller PictionaryGættespil kan være sjove, men pas på venner der går lidt for meget op i at vinde. Du har ikke lyst til at skulle håndtere en Monica (se klippene nedenfor)!

Reglerne for gæt og grimasserDeltagerne deles ind i hold á to personer. Den ene holdkammerat skal via fagter men uden lyd få den anden til at gætte en film, TV serie eller titlen på en bog.

Reglerne for PictionaryDenne leg kræver en smule forberedelse. Du kan bruge en såkaldt Pictionary Word Generator, der kan findes online, så du slipper for at skulle finde på nye ord konstant.

Deltagerne deles ind i hold á to personer eller flere. En holdkammerat får et ord og skal derefter tegne et billede, der betegner eller betyder dette. De andre skal så gætte ordet. Det kan være alt fra et dyr, et objekt, en film, titlen på en sang eller en kendis

Disse to videoer kan hjælpe med at give et indblik i, hvordan legene fungerer.

Pictionary
Gæt og grimasser

Gæt parretDette spil er beregnet til en fest for par, hvor deltagerne har det okay med at afsløre nogle private detaljer. Du kan spille dette sammen med tætte venner, som du ikke har noget imod at dele hemmeligheder med.

Sådan spilles det: Hvert par skal skrive et par få unikke og ukendte kendsgerninger om deres forhold på et stykke papir. Det kan være helt almen fakta såsom “vi mødtes online” eller “vi ser film og spiser pizza hver eneste fredag” eller mere private ting som “vi blev forlovede i sengen” eller “vi begyndte at date efter det, der skulle have været et engangsknald”.

Hvis du spiller med meget tætte venner og vil gøre det endnu sjovere, kan du endda afsløre helt intime detaljer som fx favorit stilling, mærkelige steder I har haft sex, hvad tænder dig osv. Vær dog opmærksom på, hvem du spiller med … du har ikke lyst til at fortælle fuldstændigt fremmede personer, at du virkelig nyder sex i biografen.

Derefter får hvert par chancen for at gætte på, hvad der passer på hvilket par. Det par, som har flest rigtige gæt, er vinderen!

DruklegeNogle gange er de letteste lege faktisk de sjoveste. Der findes mange druklege på internettet – alt fra “Jeg har aldrig” til forskellige spil, der involverer kort eller terninger. Nogle passer måske endda til dit festtema! Tyler og Justins bud på en sjov drukleg kan ses herunder:


Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)