Sjove dating historier

Sjove dating historier
Er du nervøs for din kommende date, eller vil du bare gerne læse nogle sjove historier, der virkelig får dig til at værdsætte, at du er single? DateMig teamet har samlet nogle af vores favorit dating historier, både de gode og de dårlige. Tjek dem ud og få et godt grin!
Huffington Post-avisen har en samling af sjove online dating beretninger. Du kan læse dem alle, hvis du trykker på nedenstående link:

Huffington Post - Sjove dating beretninger

Det er tilsyneladende ikke kun fyre, der kan opføre sig en smule mærkeligt på en date. AskMen magasinet har offentliggjort en liste over deres absolut værste oplevelser, som du kan grine af.

Du finder deres top 10 ved at klikke på nedenstående link:

AskMen's værste dating erfaringer

Hvis du er ude efter korte men utroligt morsomme anekdoter, har vi den perfekte side til dig! Der er alt fra de sjove og de mærkelige til de helt utrolige!

Tryk på linket for at læse dem:

Online dating skrækhistorier

Denne hjemmeside har masser af sjove og frygtelige dating beretninger fra læsere rundt omkring i hele verden:

Der er en grund til at de er single

Marie Claire har den bedste samling af de værste dating historier nogensinde. De går fra slemme over værre til værst, og du er simpelthen nødt til at læse dem selv, før du tror på dem!

Marie Claire's datinghistorier

Hvis du har brug for en skæg video, der viser begge sider af en date, har vi fundet en rette til dig. Denne geniale og sjove video viser to dates, som de er blevet beskrevet ud fra kvinden og mandens synspunkt … med hysterisk morsomme resultater til følge!

Dating fra kønnenes synspunkt
Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)