Vaner som kvinder hader

Vaner som kvinder hader
Kære fyr, denne artikel er til dig … primært. Vi siger ikke, at piger ikke har irriterende vaner. Vi siger bare, at fyre har mange flere! Når du er i et forhold, bør du ikke blive alt for magelig og afslappet. Den følgende liste præsenterer de vaner, som kvinder finder mest irriterende, og som I fyre er nødt til at stoppe med … lige nu!
Efterlader et rod alle vegneLigegyldigt om det er et svineri på badeværelset efter brug, forlade beskidte tallerkener der tigger om at blive vasket eller efterlade arbejdsrelateret rod alle vegne, har mænd en tendens til at skabe kaoslignende tilstande, hvor de end går hen. Gutter, det er nødt til at stoppe. Vi siger ikke, at piger er bedre. Piger roder faktisk af helvede til, men I kan alligevel godt rydde lidt op efter jer selv. I vil endda score point for at hjælpe med at holde lejligheden ryddelig.

Røre ved dit skridtBare rolig; de ædle dele smutter ingen steder, så lad venligst være med at tjekke dem hvert femte minut! Hvis I endelig er nødt til at klø lidt, så vær i det mindste diskret. Kvinder kan da selv få brug for at gøre noget lignende, men de gør det i det skjulte. Sådan bør I også gøre.

"Vi elsker jer, gutter, men det lader til, at kvinder kun har jeres fulde opmærksomhed, når visse ord kommer ind i samtalen såsom alkohol, mad, sex og sport."

Bøvser og prutterÅh, glæden ved at være i et forhold. Gutter, alle har brug for at komme af med lidt gas, men det skal ikke være foran os, medmindre det er absolut nødvendigt. Gå ud på badeværelset eller altanen! Vi ved også godt, at måltidet var lækkert, men I kan komplimentere vores evner på en langt mindre klam måde end ved at bøvse. Hold venligst bøvseriet på et minimum, og det skal bestemt ikke bruges som en joke.

Selektiv hørelseHvad sker der for den selektive hørelse? Vi elsker jer, gutter, men det lader til, at kvinder kun har jeres fulde opmærksomhed, når visse ord kommer ind i samtalen såsom alkohol, mad, sex og sport. Ja, kvinder har et stort behov for at snakke om deres følelser, men ved I hvad? Nogle gange betaler det sig at lytte. I kan godt sige til kæresten, hvis hun taler lidt for meget, men hav en smule tålmodighed. Find en balance og vær en opmærksom kæreste.

Læg mærke til de små ting Læg mere mærke til kvinderne i jeres liv. I scorer masser af point for at kommentere på de små ting såsom en ny frisure eller ny kjole eller ved at spørge, hvordan projektet på arbejdet gik. Hvis I også husker at smide en oprigtig kompliment en gang i mellem, kan I ende som den perfekte kæreste!

Det vandrende øjeVi forstår det godt. Det ligger i jeres natur at kigge på kvinder. Vi er også fascineret af pigen i de stramme jeans lige foran os i butikken, men du fanger ikke os i at stirre på hendes numse uafbrudt i hele ti minutter. Et lille diskret blik er acceptabelt men at stirre på enhver kvinde, som kommer forbi, er bestemt ikke okay.

I tilfælde af, at nogle af jer må erklære jer skyldige i overstående, findes der en god metode til at redde situationen på. En hjemmelavet gave er den perfekte måde at vise kvinden i dit liv, at du holder af hende. Og så er der intet mere sexet end en mand, der kan lave ting selv. Der findes nogle gode ideer her.
Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)