Single i helligdagene

Single i helligdagene
Det lader til, at singler har langt større bekymringer, end vi oprindeligt troede. Vi snakker ikke om edderkopper, indbrudstyve eller manglende internetforbindelse – vi snakker om at være single på en helligdag.

Om det så er jul, påske, Valentinsdag, fastelavn eller grundlovsdag, har folk ikke lyst til at være single. Ifølge en undersøgelse lavet af Match.com følte 48% af singlerne, at deres største bekymring var manglen på en partner, når det blev tid til helligdage og andre særlige datoer.

Vi på DateMig forstår godt, at det altid er bedre med selskab i gode og dårlige tider. Men hvorfor omfavner du ikke din status som single på næste helligdag? Hvis du lærer at nyde dit eget selskab, vil andre følge trop. DateMig teamet har lavet en liste med årsager til, at det er fantastisk at være single i helligdagene!
Du behøver ikke at bekymre dig om den perfekte gave til din partnerHvor mange penge bør I bruge på hinanden? Hvad hvis I kun har været sammen kort tid? Hvad hvis I har været sammen for længe, og du er løbet tør for ideer til gaver? Det er blot nogle få af de spørgsmål, som vi skal spekulere over, når det bliver tid til julegaver eller gaver til Valentinsdag.

Når du er single, slipper du for det dér akavede øjeblik, hvor du ser, at din kæreste er nødt til at klistre et falsk smil på læberne grundet den ikke-så-gode gave, som du ellers troede, at de ville elske. Det er endnu værre, når du køber julegaver til hans/hendes familie … åh, presset ved valg af gave! I år kan du i stedet bruge de penge på dig selv. Du ved præcis, hvad du ønsker dig!

Du behøver ikke at lade som om, at du kan lide den gave, som din partner gav digNogle gange husker din kæreste et eller andet åndssvagt, som du har nævnt, at du ønskede dig for en million år siden, og køber det. Det er ikke til at sige, hvad der er værst: at han/hun er så spændt omkring det, eller at du nu er nødt til at klistre et flask Oscar-værdigt smil på læberne for ikke at såre deres følelser. Som single har du ikke dette problem.

De akavede soveordninger hjemme hos forældreneDet kan sagtens være lidt svært at besøge familien på særlige anledninger såsom påsken, en fødselsdag eller i juledagene. Du kan aldrig slappe helt af, eftersom der altid er slægtninge i nærheden, der gerne vil snakke eller lave en eller anden aktivitet.

"Såfremt I rent faktisk får lov til at dele værelse, må den gyldne regel bringes på banen: hold fingrene fra hinanden!"

Hvis deres/dine forældre er en smule strenge, kan det måske endda være, at du ikke engang må sove i det samme rum som din kæreste! Såfremt I rent faktisk får lov til at dele værelse, må den gyldne regel bringes på banen: hold fingrene fra hinanden! Hvem ved, hvordan deres/dine forældre reagerer, hvis de braser ind i rummet uden at banke på og fanger jer i akten! Og de vægge er måske ikke så tykke, som du troede. Det kan kun resultere i en endnu mere akavet familiemiddag.

Mere tid til familienI et forhold kan du nogle gange være nødt til at fordele besøgene mellem hans/hendes familie og din, hvilket kan være lidt skuffende, hvis du virkelig ser frem til at se din familie. Selvom din familie måske kan være irriterende, er det stadig din familie. Så nyd de fjollede små skænderier og dine forældres konstante plagen, om hvornår du finder en partner. Det bliver til søde minder en dag. Hvem ved også, hvordan din fremtidige kæreste familie bliver.

Mere tid til gamle vennerNogle gange får du kun muligheden for at mødes med gamle barndomsvenner, når du besøger dine forældre. Det bliver ikke nødvendigvis en god oplevelse, hvis du skal have din kæreste med rundt. Eller, hvad hvis din kæreste ikke bryder sig om at sidde med en flok mennesker, som han ikke kender? Du vil i så fald ikke kunne have det sjovt eller snakke om gamle minder med vennerne. Det skal du ikke bekymre dig om som single, så nyd det!

Intet pres for at gøre alt specieltIsær på Valentinsdag føler mange et stort pres for at gøre dagen helt speciel og perfekt, og det kan ærligt talt være lidt udmattende. Det store fokus på at have den mest romantiske oplevelse nogensinde kan endda medføre skuffelse.

"Værdsæt disse single stunder, mens du stadig kan!"

Nogle gange har du ikke lyst til at finde den perfekte kjole, højhælede, ordne makeuppen og tage på en fin restaurant med stearinlys og roser, fordi kjolen måske ikke rigtig passer, skoene er ubehagelige (damer, I ved jo godt, at hælene på 10 cm. ikke er gode for jer!), restauranten er fyldt til bristepunktet, og du kan ikke snakke ordentligt med din partner. Nogle dage, især på helligdage, har folk bare lyst til at slappe af, hygge i behagelige jogging bukser, spise fastfood og se fjernsyn.

Værdsæt disse single stunder, mens du stadig kan!
Tilføj til favoritter
Fjern fra favoritter
Opret en GRATIS profil idag!
Find kærligheden ved første klik. Der venter over 40.000 singler kun på dig :)